lokesmummy.blogg.se

mellandagarna

Publicerad 2014-12-30 19:49:31 i Allmänt,

Mellandagarna har passerat med en väldans fart och imorgon är det nyårsafton. Jag har haft fullt upp så har inte hunit med bloggen men så är det ibland så nu tänkte jag göra en resume över vad som har hänt.
På juldagen var vi i Bensbyn och åt julmat och öppnade ännu mer julklappar. Där fick Loke ännu mer leksaker, kläder, pyjamas och en muminmugg. Jag och mamma fick basket biljetter och vi ska käka buffe i arenan innan. Jag och Johan fick en smoothiemixer men den var nästan exakt som blendern som jag fick dagen innan så vi ska byta den. Var in på hemsidan och kollade vad de hade men i princip allt vi funderade på var slut på lager så vi avvaktar till efter julhelgen så får vi se vad det blir istället.
I fredags satt jag och gjorde skoljobb och sedan for vi och handlade lite, shoppade lite kläder till Loke på rean som han växer i så småningom.

Loke testar sin pjäxor som han fick i julklapp
 
 
På lördag åkte jag först till storheden en sväng och köpte nya pjäxor och sedan körde vi Loke till mormor och morfar för han skulle sova över där när jag och Johan skulle på glögg och spelkväll hos Johans syster. Väldigt roliga tävlingsmoment och jag blev framröstad som kvällens juligaste gäst och vann en ficklampa.
 
Jag och Johan i våra juliga outfits

I söndags gjorde jag mer skoljobb innan vi åkte och hämtade Loke och igår mötte jag och Loke upp mamma på stan för att handla lite julklappar till barnen som vi kommer att träffa när vi ska till lilla edet på torsdag och sedan kom Violetta in så lunchade vi allihopa med sushi på odd odd :)
Efter det så gick jag, Vio och Loke på stan ett tag till innan vi åkte hem och började tvätta kläder. Jag shoppade 3 tröjor. En stickad och 2 vanliga för under 150 kr totalt, det gillas :) 
Idag har vi haft lilla julafton med Lokes kusiner då fick Loke badleksaker, bok, pussel, lekmatta som är en bilbana, bilar, en nalle i en nyckelring och en sak som man skakar så låter den. Jag och Loke fick också varsinn pumla, Johan hade en sedan några år tillbaka men alla vi nykomlingar i familjen fick idag.
 
Våra pumlor hänger så fint i granen
 
 
Nu ligger Loke och sover och Johan är på hockey så nu har jag en stund bara för mig själv och det är väldigt skönt emellanåt. Imorgon är det nyår och det firar vi hemma hos oss med planka, marängtårta och Violetta och Jens. Väldigt bra slut på 2014, ett väldigt speciellt år för mig då jag blev mamma.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela